Restaurantul HORA vă invită Marţi, 26 Martie 2013 începând cu ora 19:00 să luaţi parte la cina gastronomică organizată în parteneriat cu cramele Jidvei.

Meniul cinei gastronomice va cuprinde:

un aperitiv bogat;
şalău pe salată caldă de legume cu sos olandez;
curcan umplut cu prune şi sos de fructe de pădure şi
un desert delicios (budincă din brânză ricotta cu portocale).

Cramele Jidvei vă propun următoarele vinuri:

Pinot Gris – Maria;
Chardonnay – Ana;
Rose – Mysterium;
Rose Spumant.

Vinurile vor fi prezentate de d-nul Bogdan Dumitrescu, somelier cramele Jidvei.

Vor cânta pentru dvs. Veronica MACARIE MOLDOVAN – voce, Tudor CĂUCEAN – vioară şi Dacian CESA-GOJE – saxofon, clape. Genurile muzicale abordate vor fi jazz, café concért, muzică uşoară (instrumentală cu sau fără voce).

Preţul cinei gastronomice este de 100 Lei.JidveiPinot Gris – Maria este un vin alb cu o interferenţă perfecta între aroma de vanilie, cacao şi fructe tropicale. Culoarea este galben aurie cu uşoare reflexe roze. Din punct de vedere aromatic este fin, catifelat şi extrem de onctuos.

Chardonnay – Ana este un vin chardonnay vinificat modern. Strugurii sunt culeşi în prima săptămână din octombrie. Fermentarea are loc în baric de lemn românesc. Vinul este ţinut în baric pânî în februarie, astfel încât să nu capete arome de lemn prea pregnante.

Este un vin care se deosebeşte atât de chardonnay-ul clasic, cât şi de chardonnay-ul chilian sau australian.
Aromă: buchet cu arome de ceară, miere şi piersică galbenă.
Savoare: vin cu un uşor gust de lemn şi o persistenţă aromatica perfectă. Aciditatea este bine integrată.Este un vin tânăr, cu potential de învechire.

Rose – Mysterium este un vin rose, cu o culoare delicată de rodie roz, cu un buchet complex în care se disting nuanţe de cireşe negre, rodie şi caramel englezesc. Gustul debutează cu un “atac” foarte fructat, urmat de o aciditate perfectă, iar la final descoperim arome de fructe roşii. Admiraţi-i culoarea, delectaţi-vă cu buchetul lui subtil, savuraţi preţioasele-i arome şi astfel veţi descoperi personalitatea remarcabilă a acestui cupaj, de o eleganţă misterioasă.

Vă aşteptăm cu drag!