Restaurantul HORA respectă tradiţia organizării de cine gastronomice periodic şi vă invită Miercuri, 24 Aprilie 2013 începând cu ora 19:00 să luaţi parte la cina gastronomică organizată în parteneriat cu cramele Lacerta.

Meniul cinei gastronomice va cuprinde:

un aperitiv bogat;
o gustare caldă – somon în crustă de verdeţuri aromate;
muşchi de vită cu crustă de cafea şi soufle de cartofi şi
un desert delicios (budincă din brânză ricotta cu portocale).

Cramele Lacerta vă propun următoarele vinuri:

Rheinriesling;
Rose;
Cuvée IX;
Cabernet Sauvignon/Shiraz.

Vinurile vor fi prezentate de d-nul Bogdan Todor, somelier cramele Lacerta.

Restaurantul HORA vă invită să petreceţi o seară de neuitat în compania Napoka Band, oferindu-vă posibilitatea de a savura delicioasele preparate şi vinurile nobile în compania suavă a unei muzici ambientale live, interpretată cu virtuozitate de către DEAK Albert şi CZALA Gyuszi. Repertoriul Napoka Band cuprinde genuri muzicale precum café concért, valsuri, tango, muzică ambientală, muzică uşoară (instrumentală cu sau fără voce) şi muzică populară (românească, maghiară etc.).

Preţul cinei gastronomice este de 140 Lei.

Rezervările se pot face online folosind formularul de contact sau telefonic la numărul de telefon 0727-863.519 (d-nul Gheorghe Petruşe).

Lacerta WineryRheinriesling
Tip: Sec
Descriere: vin cu aromă de fân proaspăt cosit, cremene şi floare de tei. Mineralitatea şi aciditatea bine proportionată în raport cu gradul alcoolic şi zahărul rezidual conferă vinului un gust echilibrat.
Temperatura optimă de consum: 8-10 °C
Recomandat cu: preparate din carne albă, peşte, fructe de mare, brânzeturi speciale.

Rose
Tip: Sec
Descriere: vin obţinut prin vinificarea în alb a strugurilor proveniţi din soiul Blaufrankisch, cu aroma minerală şi cu nuanţe fine de căpşuni. Gustul este vioi şi lejer, influenţele citrice păstrând prospeţimea timp îndelungat.
Temperatura optimă de consum: 8 – 10°C.
Recomandat cu: fructe de mare sau brânzeturi.

Cuvée IX
Tip: Sec
Descriere: Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra si Blaufraenkisch. Vin cu o culoare roşie intensă, cu aromă de fructe de pădure roşii şi negre, vişine, coacăze şi zmeură. Maturarea la barrique timp de un an adaugă nuanţe de vanilie, cafea, ciocolată şi condimente.
Temperatura optimă de consum: 17 – 19°C.
Recomandat cu: carne roşie, în special vânat, brânzeturi puternic aromate şi ciocolată.

Cabernet Sauvignon/Shiraz
Tip: Sec
Descriere: vin cu o culoare roşie intensă, cu aromă fructoasă (mentă, smochine, cireşe şi mure). Maturarea la barrique timp de un an adaugă nuanţe de vanilie, cafea şi condimente.
Temperatura optimă de consum: 17-19 °C
Recomandat cu: carne roşie, în special vânat, brânzeturi puternic aromate şi ciocolată.

Vă aşteptăm cu drag!