Restaurantul HORA organizează microrevelioane atât înaintea Anului Nou cât şi după, pentru companii, grupuri organizate etc. Meniurile sunt stabilite împreună cu reprezentanţii organizatorilor şi în general cuprind un bufet rece, un bufet desert (candy bar) şi preparate culinare calde. Barul Restaurantului HORA întregeşte festinul culinar cu băuturi atent selecţionate în funcţie de meniul ales.

Bufetul rece vine în întâmpinarea celor mai rafinate gusturi, conţinând de la preparate clasice până la rulade şi terine fine, gătite ca de fiecare data cu ingredinte de cea mai buna calitate, adesea combinate neconvenţional, “provocând gusturile” în mod plăcut, surprinzător.

Bufetul desert (Candy Bar-ul) este compus dintr-un melanj multicolor de creme fine, fructe proaspete şi ciocolată ale căror savoare este depaşită doar de aspectul vizual şi punerea în scenă (mise en place). Toate deserturile sunt produse “în casă” din cele mai bune ingrediente şi sunt proaspete datorită faptului că sunt făcute la comandă, înaintea evenimentului.

Preparatele calde, fie că provin din bucătăria tradiţional românească fie din cea internaţională, nu mai au nevoie de nici o prezentare ele făcând parte, în general, din meniul curent al Restaurantului HORA.

Barul Restaurantului HORA este pregătit pentru a face faţă celor mai exigente cerinţe. De la băuturi tari alese cu grijă şi pricepere la cele fine, de la vinuri româneşti de soi la cele din vinoteca internaţională, de la băuturi răcoritoare, sucuri naturale la ceai şi cafea, totul vine să completeze în mod fericit meniului Restaurantului HORA, creând premisele petrecerii unui microrevelion de neuitat.

La cererea clienţilor, Restaurantul HORA poate mijloci servicii de sonorizare, fotografie etc. şi poate negocia, în numele clienţilor, aceste servicii la preţuri preferenţiale.

Personalul Restaurantului HORA vă aşteaptă cu drag!