• Restaurantul Hora - Platou gustări reci
  • Restaurantul Hora - Muşchi de porc împănat cu cartofi gratinaţi
  • Restaurantul Hora - Sarmale cu mămăligă şi ciolan afumat
  • Restaurantul Hora - Platou gustări reci, Salate
  • Restaurantul Hora - Stand catering fructe
  • Restaurantul Hora - Stand catering fructe sculptate
  • Restaurantul Hora - Bufet desert
  • Restaurantul Hora - Bufet desert
  • Restaurantul Hora - Catering, Livrări la domiciliu în caserole de unică folosinţă termorezistente
  • Restaurantul Hora - Sabrarea şampaniei (Gheorghe Petruşe)
  • Restaurantul Hora - Decantarea vinului (Ghevalt Andrei, Ghevalt Iuliu)
  • Restaurantul Hora - Servirea cognac-ului (Gheorghe Petruşe, Ghevalt Iuliu)
  • Restaurantul Hora - Prezentare vinuri (ospătarii restaurantului Hora)
  • Restaurantul Hora - Adriana Vălean (economist), Camelia Petruşe (manager)
  • Restaurantul Hora - Maria Rusu (maestru bucătar şi manager restaurantul Hora)
shadow

Catering eveniment

Restaurantul HORA excelează în domeniul catering-ului de evenimente (event catering). Preparatele delicioase pregătite din cele mai bune şi proaspete ingrediente, prezentarea lor ridicată la rang de artă, precum şi amabilitatea şi profesionalismul personalului au adus de-a lungul timpului un excelent renume restaurantului HORA. Vă asistăm în organizarea de evenimente precum: conferinţe, seminarii, training-uri, întâlniri de afaceri, mese de protocol, petreceri tematice, lansări de firmă sau de produs, banchete, simpozioane, bufete suedeze, “welcome coffee”, “coffee break” etc. Ca o bună dovadă a celor spuse mai sus vă invităm să priviţi fotografiile din Galeria foto secţiunile Preparate restaurant, Bufet şi Restaurant, evenimente, personal. Credem că fotografiile vorbesc de la sine. Logistica utilizată este de ultimă generaţie, impecabilă. În cazul în care nu putem oferi direct diverse servicii, putem lucra cu terţe entităţi sau vă putem propune soluţii spre reuşita evenimentului dumneavoastră.

Restaurantul HORA se adresează şi celor care doresc să servească masa la locul de muncă, atât clienţilor care doresc preparatele ambalate separat (acestea se transportă în caserole de unică folosinţă termorezistente, aşezate în containere izotermice), cât şi celor care doresc servirea la locul de muncă a preparatelor în veselă corespunzatoare. Meniul este variat, lăsându-vă libertatea de a alege orice combinaţie în funcţie de necesităţi şi de bugetul alocat.

Organizare evenimente

Restaurantul HORA organizează o gamă largă de evenimente precum: nunţi, botezuri, banchete, aniversări, baluri, lansări de firme şi produse, inaugurări, conferinţe, gale, prânzuri oficiale, decernări de premii, petreceri private, dineuri, recepţii, majorate, evenimente corporatiste etc. Dacă doriţi şi alte servicii vă putem onora solicitările prin colaborare cu firme terţe specializate. Personalul restaurantului vă ajută la alcătuirea meniului în funcţie de bugetul şi de necesităţile dumneavoastră! Suntem creativi nu doar în ceea ce priveşte preparatele oferite dar şi în aranjarea şi decorarea cu stil a sălii restaurantului, potrivit cu evenimentul în cauză. Vă punem la dispozitie: personal de servire, organizare bar şi servire, set-up bufet, mise en place etc.

Satisfacerea dorinţelor clienţilor împreună cu creativitatea noastră sunt reţeta perfectă pentru un eveniment de succes. Pentru noi detaliul reflectă ambianţa şi stilul.

Livrări la domiciliu

Pentru moment, efectuăm studii de piaţă în vederea implementării unui serviciu de livrări la domiciliu, modern şi eficient. Aceste studii de piaţă ne vor folosi la evaluarea investiţiilor necesare demarării acestui serviciu.

În prezent, livrările la domiciliu se fac zilnic, de luni până duminică, între orele 11:00 şi 22:00.

Comenzile minime sunt de 10 porţii şi se pot face la numerele de telefon: 0264-442422, 0723-249.889 sau 0744-516.588. Consultaţi meniul pentru a alege preparatele dorite. Comenzile sunt onorate într-un interval de timp de 40-120 minute. Plata se va face pe baza bonului fiscal în momentul livrării. Nu se pot efectua plăţi cu cardul şi nu se acceptă tichete valorice!

Pentru comenzile livrate în afara localităţii (Cluj-Napoca), la valoarea comenzii se adaugă şi cheltuielile de transport, acestea stabilindu-se în funcţie de distanţa de parcurs, de traseu şi de valoarea comenzii.

Tags: restaurante cluj, restaurant hora cluj-napoca, catering, livrari la domiciliu, torturi la comanda, prajituri la comanda, seara transilvana, ioana stetco si formatia, seara cafe concert, napoka band